Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27647 • Коментари 1385  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Задушен джолан с винен сос

   от 02-01-2017 23:51 Задушен джолан с винен сос : Jabse.InK (5.7/10) 231
Продукти:
Свински джолан - преден или заден, по желание
Горчица
Червен и черен пипер
Пилешки кости за приготвяне на бульон
Магданоз
Дафинов лист
Бяло или червено вино
Целина
Моркови
Лук
Олио
Сол
Смесете сухите подправки с горчицата и намажете добре джолана от всички страни. Оставете в хладилника за 12 часа, за да попие добре маринатата в месото.
За по-вкусно ястие пригответе домашен бульон. За него ще са ви необходими кости от месо, с което разполагате, моркови, магданоз, целина, глава лук, дафинов лист, пипер на зърна и мазнина за запържване. Първо запържете зеленчуците и залейте с вода. Добавете костите и подправките и изчакайте да заври. Отстранявайте пяната, която ще се появи. След като заври, намалете котлона и оставете тенджерата да ври около два часа. След това отцедете с гевгир изчакайте да се охлади.
След като джоланът е бил 12 часа в хладилника го сложете в тава, наполовина пълна с приготвения бульон. Залейте с вино за готвене и добавете морковите, лука и целината. Покрийте тавата с фолио и задушете за 8 часа на температура 120 градуса.
След това махнете фолиото и допечете до зачервяване на месото.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 783 прочитания • 268 уникални

таг : Джолан рецепта за джолан джолан с винен сос свински джолан




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : пeтнaйceт      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •